Un antrenor de înot din Rusia, condamnat la 23 de ani de puşcărie pentru pedofilie. Timp de şapte ani şi-a violat elevii

Embed:

Un antrenor de înot din oraşul rusesc Irkutsk a fost condamnat la 23 de ani de puşcărie pentru că timp de şapte ani şi-a violat elevii. În dosar, profesorul este învinuit pentru 69 de cazuri de pedofilie. Bărbatul nu este de acord cu sentința.

"Vom contesta această sentință, pentru că nu o considerăm corectă. Asta e tot ce am vrut să vă spun", a spus Eduard Rukosuev, pedofil condamnat.

Potrivit anchetei, bărbatul a comis actele de pedofilie cu elevii săi din 2008 până în 2015, timp în care activa atât ca antrenor de înot la bazin, cât și profesor de educație fizică la una dintre școlile din oraș.

Acesta racola copii de ambele sexe și se filma cum întreținea relații intime cu ei. În urma perchezițiilor la domiciliul său, poliția a găsit 150 de casete video, discuri și alte dispozitive de stocare a memoriei cu fotografii și videoclipuri în care apar bărbatul și elevii săi în ipostaze intime.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu