Un angajat al Serviciului Situaţii Excepţionale a fost rănit la vânătoare

Embed:

Un angajat al Serviciului Situaţii Excepţionale a fost rănit la vânătoare. Incidentul s-a produs sâmbătă, în localitatea Bahmut din raionul Călăraşi. Informaţia a fost confirmată de ofiţerul de presă al instituţiei, Liliana Puşcaşu.

Bărbatul a fost adus aseară la Spitalul de urgenţă din Capitală, unde a fost operat. Cazul este investigat de poliţie.

"Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost adus în seara zilei de ieri, de către un echipaj aviasan la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.  Viaţa acestuia este în afara oricărui pericol. Circumstanţele acestui caz este investigată de către organele de drept. Din primele informaţii cunoaştem că a fost rănit în abdomen, dar nu au fost atinse organele vitale, respeciv viaţa acestuia etse în afara oricărui pericol", a spus ofiţerul de presă al SPSCE, Liliana Puşcaşu.

Medicii spun că starea bărbatului este stabilă.

"Plagă prin armă de foc în cutia toracică, penetrantă. A fost intervenit chirurgical. La moment se află în secția de reanimare. Urmează să fie transferat în secție", apus șeful Departamentului de Urgenţă, Igor Curov. 

Potrivit poliţiei, la vânătoare au mai participat două persoane, cunoştinţe de-ale victimei.

"A fost pornită cauză penală pentru crearea leziunilor corporale medii prin imprudenţă. Alte două persoane care au fost identificate că au participat la aceea vânătoare au fost reţinute", a declarat şeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc. 

Poliţiştii urmează să stabilească numărul focurilor de armă care au fost trase în victimă şi dacă suspecţii sunt vinovaţi de cele întâmplate.

Forţele de ordine mai investighează dacă vânătoarea a fost legală.

În urma acestui caz, pe numele şefului poliţiei din Călăraşi a fost iniţiată o anchetă internă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu