Un angajat al Kremlinului recrutează specialişti în propagandă şi organizarea evenimentelor în masă în Ucraina

Un apropiat al partidului „Rusia Unită” şi consilier guvernamental la Kremlin, Dmitri Orlov caută în regim de urgenţă, agenţi pentru propagarea şi organizarea miting-urilor în masă în Ucraina. Acesta a făcut anunţul său public pe facebook cu titlul: „ATENŢIE COLEGI, interesaţi de un job în Ucraina”, transmite censor.net.ua

În postarea sta, Orlov enumeră 7 categorii de specialişti pe care îi caută: politologi – specialişti în analizarea elitei, inclusiv în analiza elitei din business, scriitori, specialişti în PR şi organizatori de evenimente în masă, specialişti pentru propagandă pe reţelele de socializare şi pe teren, jurişti şi designeri. „Anunţul este DOAR pentru specialiştii care locuiesc în Ucraina sau lucrează în această cel puţin, începând cu 2010. CV-urile şi contactele - în privat. Pentru colegii politologi – rog să ataşeze cele mai reprezentative texte”.

Dmitri Orlov este cunoscut ca apropiat al partidului „Rusia Unită”, specialist în PR angajat al Kremlinului, politolog şi analist politic. El a devenit celebru pentru activitatea sa în cadrul partidului „Rusia Unită” şi în mod special pentru crearea conceptului „Noua Majoritate” elaborat pentru Putin în 2005 şi a raportului „Petrol pentru Democraţie”. 

кремль

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu