Un american a vrut să intre cu benzina într-o catedrală din New York

Embed:

Un american a fost arestat după ce a încercat să intre cu benzină în catedrala Sfântul Patrick din New York. Patrick.

Suspectul, în vârstă de 37 de ani, avea la el două bidoane, două sticle cu combustibil, precum şi două brichete pentru aragaz. Poliţia susţine că bărbatul a fost oprit de un paznic al catedralei, în timp ce încerca să intre în clădire.

"Când bărbatul a vrut să intre în catedrală, un agent de pază l-a întrebat unde merge. Ofițerul l-a informat că nu poate intra în interior cu acele lucruri. Când individul s-a întors, nişte benzină s-a vărsat pe podea."

Fiind reţinut, acesta i-a minţit pe poliţişti că-i trebuie benzina pentru maşina lui.

"Ne-a spus că trecea pe lângă catedrală în drum spre Madison Avenue şi că mașina lui a rămas fără benzină. Ne-am uitat la automobil, dar avea suficient combustibil în rezervor. Bărbatul a fost arestat", a spus comisarul-adjunct al Poliţiei New York-ului, John Miller.

Americanul nu a opus rezistenţă. Catedrala Sfântului Patrick a fost construită în 1878 și are instalat un sistem antiincendiar, iar acoperişul din lemn este învelit cu o substanţă neinflamabilă.

După incendiul devastator de la Catedrala Notre Dame din Paris, autorităţile americane au sporit şi ele măsurile de securitate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu