Un altfel de iPad s-a vândut pe eBay FOTO

Chiar dacă nu este prima oară când am auzit de un iPad cu locaş pentru două dock-uri, unul pe lungime şi unul pe lăţime, pentru prima oară un astfel de model poate fi achiziţionat, notează playtech.ro.

Pe eBay a apărut o licitaţie a unui iPad care are extrem de multe în comun cu iPad-ul de prima generaţie, însă vine cu câteva elemente noi. Vândut cu 10.200 dolari, dispozitivul din imaginile alăturate are două porturi care funcţionează cum te-ai aştepta, iar la interior are aceleaşi componente precum un iPad obişnuit. Nici ecranul nu este diferit de modelul pe care l-am putut achiziţiona în urmă cu doi ani.

Respectivul model este un prototip intern Apple, probabil unul din puţinele existente. Bombardat cu o serie de coduri interne, care dacă ar fi aflate de catre gigantul din Cupertino ar duce cu usurinţă la aflarea celui care a scos modelul din teste, iPad-ul este cu adevarat o piesă de colecţie. Sistemul de operare poartă numele de SwitchBoard şi este platforma folosită intern de către Apple pentru testarea componentelor interne. Există o vagă posibilitate ca orice sistem de operare să fie compatibil, însă, după cum a scris şi vânzătorul în anunţ, ar fi păcat să se renunţe la sistemul preinstalat.

Deşi aparent ecranul capacitiv nu este funcţional, produsul s-a vândut cu 200 de dolari mai mult decât preţul cerut în afara licitaţiei.

Prototip iPad 2

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu