Un alt pom de Crăciun, care va ajunge în casa unei familii nevoiaşe, a fost decorat astăzi

Embed:

Campania Publika TV "Împlineşte un vis, dăruieşte o sărbătoare" continuă. Un alt pom de Crăciun, care va ajunge în casa unei familii nevoiaşe, a fost decorat astăzi. Mai multe vedete de la Publika TV au ieşit în curte cu pungi pline cu jucării şi cu daruri, pentru a împlini un vis şi a dărui bucurie şi speranţă.

Graţie campaniei iniţaite de Publika TV, copiii din mai multe familii nevoiaşe din ţară vor primi brăduţul dorit şi multe alte cadouri. Publika TV dăruieşte bucurie şi magie micuţilor, părinţii cărora nu-şi pot permite să împodobească Pomul de Crăciun şi nici să le organizeze o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului.

"Sărbătorile de iarnă pentru mine una sunt cele mai frumoase şi cele mai scumpe şi cred eu că fiecare copil merită să aibă în casă un brad pentru că numai astfel practic simte magia sărbătorilor de iarnă", a spus prezentatoarea Lili Lozan.

"Dorinţa de a înfrumuseţa sărbătoarea copiilor şi de a ne împărţi cu această bucăţică de fericire deoarece sărbătoarea de Anul Nou este cea mai minunată, plină de comoditate şi căldură", a menţionat producătorul general de programe Gheorghi Agadjanean.

"Cele două fetiţe ale mele care din primul rând au fost foarte impresionate pentru că s-au gândit că sânt copii care n-au nici măcar un brad. Sânt copii care uite aşa pentru ei un mic brăduţ ar fi aşa ca un lucru ieşit din comun, ceva ce nu au avut niciodată", a povestit producătoarea Departamentului Programe Florenţa Protopopescu.

În curtea Publika TV au fost aduşi mai mulţi brazi care urmează să fie decoraţi. Alăturaţi-vă campaniei noastre şi veniţi şi voi să dăruiţi bucurie de Crăciun.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu