Un adolescent palestinian, împuşcat mortal după ce a înjunghiat un poliţist

Un adolescent palestinian, în vârstă de 17 ani, a fost împuşcat mortal după ce a înjunghiat un poliţist israelian, în Ierusalim, informează romanialibera.ro.

Atacul a avut loc duminică, în estul oraşului Ierusalim, în zona conflictuală Oraşul Vechi, în care au mai avut loc astfel de atacuri, potrivit unei purtător de cuvânt al poliţiei israeliene.

În apropiere de zona Oraşului Vechi din Ierusalim, un palestinian a înjunghiat, cu un cuţit, un poliţist de frontieră în gât, după care a fost împuşcat mortal de autorităţile israeliene, susţine purtătorul de cuvânt.

Ministrul palestinian al Sănătăţii a declarat că un adolescent în vârstă de 17 ani, Ayman Al-Abbassi, a murit, în cursul nopţii de duminică spre luni, într-o confruntare în estul Ierusalimului.

În confruntările izbucnite de la 1 octombrie între palestinieni şi israelieni au murit peste 100 de persoane.

Dintre cei 95 de palestinieni care au murit în aceste confruntări, cei mai mulţi erau adolescenţi, care au lansat atacuri individuale sau în grup împotriva forţelor israeliene sau rezidenţilor israelieni, din rândul cărora s-au înregistrat 19 decese.

Vineri, un alt palestinian a fost împuşcat mortal de un civil, după ce a intrat cu maşina într-un grup de militari israelieni şi a rănit doi dintre ei într-o staţie de autobuz dintr-o zonă evreiască din Cisiordania.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu