Un actor din Slumdog Millionaire a dezvăluit că suferă de o afecțiune rară

Actorul Irrfan Khan a dezvăluit, în cadrul unui mesaj publicat luni pe contul său de Twitter, că suferă de o ''afecţiune rară'', scrie digi24.ro.

Khan, în vârstă de 51 de ani, a jucat în mai multe filme bollywoodiene recompensate cu premii, dar şi în producţii britanice şi hollywoodiene, scrie Agerpres.

Printre peliculele în limba engleză din distribuţia cărora a făcut parte Irrfan Khan se numără ''Life of Pi'', ''Slumdog Millionaire'' şi ''The Amazing Spider Man''.

''Uneori te trezeşti că viaţa îţi dă un ghiont şi te zdruncină. În ultimele cincisprezece zile viaţa mea a fost o poveste de suspans'', a scris Khan în mesajul publicat luni pe Twitter.

El i-a rugat pe fanii săi să se abţină de la speculaţii precizând că le va oferi toate detaliile în maximum zece zile.

''Eu însumi vă voi împărtăşi povestea mea într-o săptămână - zece zile, când investigaţiile amănunţite vor conduce către un diagnostic concludent'', a scris el.

''Nu m-am dat bătut niciodată, m-am luptat întotdeauna pentru alegerile pe care le-am făcut mele şi voi face mereu la fel'', a adăugat Khan.

Actorul a jucat în peste o sută de filme, majoritatea producţii indiene. El a câştigat în 2013 premiul National Film Awards din India pentru rolul din pelicula biografică ''Pan Singh Tomar''.

Interpretarea sa plină de sensibilitate din producţia ''The Lunchbox'' i-a adus Premiul publicului la ediţia din 2013 a Festivalului de Film de la Cannes, precizează sursa citată.

Numeroşi colegi de la Bollywood şi actori i-au urat actorului recuperare rapidă prin intermediul a numeroase mesaje publicate pe Twitter.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu