Un actor de la Hollywood, suspectat că şi-a ucis soţia acum 38 de ani. Ce s-a descoperit la noul raport de autopsie (FOTO)

La aproape patru decenii de la moartea actriței Natalie Wood, poliţia l-a numit pe soţul de atunci al vedetei, Robert Wagner, „persoană de interes” în acest caz, scrie libertatea.ro.

Actrița Natalie Wood a murit în anul 1981 după ce s-a înecat, în timpul unei excursii cu vaporul, alături soțul ei Robert Wagner. Conform declarațiilor martorilor, cei doi soți s-au certat violent în seara în care actrița a murit.

Deși moartea actriței de acum 37 de ani a fost clasată la categoria „accidente”, multe întrebări rămăseseră fără răspuns. Poliţia a început o nouă anchetă în toamna anului 2011, iar într-un raport de autopsie publicat în 2013, cauza morţii lui Natalie Wood a fost schimbată în „moarte prin înec şi alţi factori necunoscuţi”⁣.

În același raport s-a stabilit că trupul lui Natalie Wood prezenta vânătăi neobişnuite pe braţ, încheietură şi gât.

Acum, anchetatorii au declarat pentru „48 de ore” că actorul este o persoană de interes în acest caz. Investigatorii l-au interogat de mai multe ori pe bărbat, suspect fiind faptul că actorul „și-a schimbat povestea constant”, de-a lungul timpului, informează BBC.

„După investigațiile din ultimii șase ani, am ajuns să credem că Wagner este o persoană de interes”, a spus unul dintre anchetatori, declarând și că acum este cert faptul că actorul este ultima persoană care și-a văzut soția în viață.

Robert Wagner, ajuns acum la vârstă de 87 de ani, a refuzat să mai vorbească cu autoritățile. „Nu am reușit să dovedim că a fost omucidere. Dar nu am dovedit nici că a fost un accident. Problema cea mai mare este că nu știm cum Natalie a ajuns în apă”, a mai spus unul dintre anchetatori.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu