Umoristul Gheorghe Urschi a fost întâmpinat cu aplauze la o secţie de votare pentru alegerile europarlamentare

Embed:

Umoristul Gheorghe Urschi a fost întâmpinat, astăzi, cu aplauze la secţia de votare deschisă pentru alegerile europarlamentare în oraşul Durleşti. Actorul a venit să-şi exercite dreptul de vot însoțit de fiica lui și de prieteni de familie.

"Este un erou, după părerea mea. Îl dorim sănătate."

"Suntem fericiţi să-l mai vedem între noi, îi dorim multă sănătate şi la mulţi ani."

"Dumnealui este un exemplu pentru noi, pentru că în starea în care este a depus un efort şi a venit aici. Noi îl respectăm foarte mult, este un om care a cultivat la noi patriotismul şi valoarea românească."

Fiica maestrului, care este permanent alături de Gheorghe Urschi, spune că actorul votează la toate alegerile.

"Ar putea face comanda, să vină boxa acasă, dar el insistă să vină el singurel, să-şi îndeplinească misiunea şi rolul de cetăţean", a declarat Liliana Ursachi, fiica lui Gheorghe Urschi.

"Necătând la situaţia în care se află, a găsit voinţă, curaj şi a venit să voteze pentru un viitor mai bun, pentru un viitor european", a spus Vladimir Garștea, prieten al familiei Urschi.

Printre cei care au votat la alegerile europarlamentare se numără şi interpreții Costi Burlacu şi Corina Ţepeş.

"Cu toată dragoste pentru România, dar şi pentru Republica Moldova, pentru că aceste alegeri sunt foarte importante. Votând, voi face bine şi pentru ţara noastră", a zis Costi Burlacu, interpret.

"Suntem o familie cu copii, cu siguranţă, copiii noştri dacă nu aici, în România sau în o altă ţară vor dori să-şi facă studiile, iar aceste alegeri sunt importante, în primul rând, pentru viitorul copiilor noştri", a menționat Corina Ţepeș, interpretă.

loading...

Lasă un comentariu