Umilință suferită de echipa naţională de fotbal a Moldovei: Triclorii au pierdut meciul din deplasare

Embed:
Umilință mare suferită de echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova. ”Tricolorii” au pierdut cu 0-1 meciul din deplasare cu reprezentativa Andorrei în grupa H a preliminariilor Campionatului European din 2020.

În prima repriză, echipa noastră a trecut în câteva rânduri pe lângă deschiderea scorului, ratând ocazii bunicele prin Alexandru Boiciuc, Artur Ioniţă şi Maxim Mihaliov, iar după pauză Alexandru Suvorov a ratat şi el o ocazie imensă de gol.

În minutul 55, ”tricolorii” au rămas în inferioritate numerică. Radu Gînsari a comis un henț inutil în careul advers, a fost pedepsit cu al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Peste doar 8 minute, Andorra a înscris golul victoriei prin Marc Vales după o lovitură de colț.

Andorra a obţinut prima victorie în istoria participărilor sale în calificările Campionatelor Europene şi, totodată, a treia victorie într-un meci oficial. După 7 etape desfășurate în grupa H din preliminariile Euro-2020 cele două echipe sunt la egalitate de puncte, câte 3, și împart ultimele două locuri în clasament.

În următoarea partidă, pe 14 octombrie, echipa noastră națională va primi, la Chișinău, replica reprezentativei Albaniei. Partida de pe stadionul Zimbru va putea fi urmărită în transmisiune directă pe postul de televiziune PRIME, cu începere de la ora 21 și 45 de minute.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu