ULUITOR: Doi gemeni s-au căsătorit cu două gemene. Iată cum arată copiii lor (FOTO)

Doi fraţi, gemeni monozigoţi, Craig şi Mark Sanders, din statul american Ohio s-au întâlnit cu viitoarele lor soţii, gemenele Diana şi Darling Nettemeyer într-un local, în anul 1998. 

Ei au început să se întâlnească şi la scurt timp au decis să joace nunta. Cel mai amuzant este că cele două perechi s-au unit destinele în aceiaşi zi şi chiar s-au îmbrăcat în haine identice, scrie adme.ru.

Peste un an, în familia lui Craig şi a Dianei s-au născut doi cupleţi identici. Probabilitatea apariţiei pe lume a gemenilor la familiile "obişnuite" este de 3 cazuri la fiecare 1.000 de naşteri, în timp ce şansele naşterei gemenilor la cuplurile "speciale", precum e cel al eroilor noştri, este de 1 la un 1.000.000!

În cealaltă familie, a lui Mark şi Darling, s-au născut pe rând, mai întâi două fete şi apoi, după câţiva ani, un băieţel.

Dacă să vorbim despre aceste familii din punct de vedere genetic vom descoperi un fapt extrem de captivant. Fiind gemeni monozigoţi, Craig şi Mark au un set de gene absolut identice, acelaşi lucru este valabil şi pentru Diana şi Darling, ceea ce face din cei 5 copii - fraţi (din punct de vedere genetic) chiar dacă formal ei sunt verişori.

La sigur v-aţi aşteptat ca cei cinci copii să fie absolut identici unul cu altul, dar adevărul este un pic diferit. Chiar de aseamănă unul cu altul, înfăţişarea lor se deosebeşte, iar setul de gene pe care le poartă sunt şi ele diferite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu