Ultimul turneu de MMA din acest an va fi oportunitate de promovare pentru sportivii tineri

Embed:

Ultimul turneu de MMA din acest an de la Chişinău va fi oportunitate de promovare şi pentru sportivii tineri. În prima parte a turneului Eagles Fighting Championship-7 sunt programate câteva dueluri cu luptători tineri, printre care şi debutanţi.

"Vom vedea luptători cunoscuţi, luptători profesionişti, mulţi tineri, dar şi începători care în premieră se vor lupta în proiectul Eagles. Aş vre să accentuez că în una din lupte va participa Mezdrea Nicolae", a spus preşedinte FEA, Dorin Damir.

Nicolae Mezdrea va lupta cu un alt moldovean, Dumitru Ciobanu, debutant în cuşca Eagleas Fighting Championship.

"În ultima săptămână vom avea grijă de greutate. O să ţinem dietă. Acum sunt motivat pentru a obţine victoria. Aşa mă motivez. Îi urez succes adversarului meu", a spus  luptător de MMA, Nicolae Mezdrea.

Un alt luptător tânăr, Vasile Suprovici este gata de o nouă provocare. După înfrângerea în lupta precedentă, Suprotivi va lupta de această dată cu spaniolul Tarik Lamagali.

"Mă pregătesc cu mult mai bine ca data trecută. Am avut şi mai mult timp pentru a mă pregăti. Cred că o să arăt o luptă frumoasă pentru că merit. Sunt puţin enervat după lupta precedentă."

Într-o altă luptă a tinerelor talente, moldoveanul Dumitru Bostan se va duela cu conaţionalul său Constantin Gnusariov.

În total, la turneul Eagleas Fighting Chamoionship-7 sunt programate 12 lupte. Într-una din ele, Sergiu Barbăroşă şi Luca Poclit se vor duela pentru centura de campion al categoriei de 77 de kilograme.

Turneul de MMA va avea loc la Sala Polivalentă din capitală pe 4 noiembrie.

Biletele pentru eveniment pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet „Maria Bieşu" de marţi până duminică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu