ULTIMUL SUNET 2018. Cum au sărbătorit și ce planuri pentru vacanță au absolvenții

Embed:
După careul oficial organizat în licee, mulţi absolvenţi nu renunţă la tradiţia de a chefui în localuri. La un pahar de bere sau cocktail tinerii şi-au făcut planuri de vacanţă. Alţii, mai curajoşi, s-au aruncat şi în havuzurile din parcuri.

"Ne bucurăm de ultimul sunet. Sărbătorim că mâine e vara. Aţi intrat aşa îmbrăcate?- Da, nu este scris că nu e voie. Nu este adânc, ne-am răcorit un pic."

"Ce vor spune părinţii când o să te vadă? - Chiar nu ştiu."

Pentru absolvenţii claselor a 12-a, vacanţa încă nu a venit. De săptămâna viitoare, ei vor intra în sesiunea de bacalaureat.

"Anii de şcoală sunt cei mai frumoşi şi e păcat că s-au terminat. Ne vom relaxa deja după universitate. Este o cale lungă de parcurs şi nu avem dreptul să ne relaxăm."

"Ne învăluie un val de emoţii, poate triste pentru că fiecare merge pe drumul său în viaţă, ne separăm."

"Aşa simbolic, o băutură, mai mult depănăm amintiri decât ne bucurăm gastronomic ca să spun aşa."

"Acum noi ne bucurăm de ultimele momente, servim coktail, mâncăm. Marea tristeţe este că vine bacul şi totuşi ne încurajăm unii pe alţii."

Cei mai mulţi elevi ştiu deja cum o să-şi petreacă vacanţa.

"Vreau să plec în Maldive. Părinţii mei au fost acolo, eu, însă, niciodată."

„În primul rând, să îmi întocmesc lista de lecturi pentru vară, să mă distrez cu prietenii, să merg cu familia în călătorii şi să am o vară cât mai fericită, să adun puteri pentru noul an şcolar.”

"O să mergem în Turcia, pentru că acolo e cea mai bună destinaţie pentru copiii mici."

Nu toți absolvenții au însă posibilitatea să meargă în vacanțe exotice. Elevii de la sate spun că se vor odihni în tabere sau chiar la bunei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu