ULTIMUL EXAMEN PENTRU RENIŢĂ: Moldoveanul va lupta la Gala KOK cu Francesco Picca

Luptătorul Stanislav Reniţă este în formă maximă înainte de lupta pentru apărarea centurii de campion în categoria de 65 de kilograme, versiunea KOK. Moldoveanul va lupta luna viitoare la gala de la Chişinău cu italianul Francesco Picca.

Reniţă are 25 de ani şi a disputat în carieră 20 de lupte la nivel profesionist. A obţinut 14 victorii şi suferit 6 înfrângeri. Adversarul său este cu 4 ani mai tânăr şi a disputat 16 lupte, dintre care 14 le-a câştigat şi 2 le-a pierdut.

"Este un luptător experimentat care are lupte în box, dar şi în K-1. Mă pregătesc să fiu în formă şi să arăt o luptă frumoasă în care să obţin victoria", a spus luptătorul KOK, Reniţă Stanislav.

Stanislav Reniţă este deţinătorul centurii în categoria de 65 de kilograme încă din 2016. La Gala KOK el îşi va afla adversarul în faţa căruia îşi va apăra centura la finalul anului.

"La sfârşit de ani o să îmi apăr centura. Sunt doi posibili adversari, Dumitru Sârbu şi Martinas Danius. Cine va câştiga va lutpa cu mine în decembrie", a spus luptătorul KOK, Reniţă Stanislav.

Gala KOK de la Chişinău este programată în data de 6 octombrie la Sala Polivalentă. Biletele costă între 180 şi 500 de lei şi pot fi procurate la casele Teatrului de Operă şi Balet "Maria Bieşu".
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu