Ultimile zile de burlăcie ale lui Chirtoacă. UNDE VA AVEA LOC nunta primarului de Chişinău

Embed:

Clopote de nuntă vor fi auzite în curând în Capitală. Zile numărate au rămas până la căsătoria primarului Dorin Chirtoacă. Pregătirile sunt în toi, însă edilul nu s-a grăbit să-şi ia liber pentru a se implica în proces.

Acesta a declarat că va munci până în data de 20 mai, când are loc evenimentul. Chiar dacă viitorii soţi ţin în secret detaliile despre sărbătoare, reporterii noştri au reuşit să afle câte ceva.

Unii dintre invitații la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin le-au povestit reporterilor noştri că ceremonia va avea loc într-un restaurant de lux din sectorul Botanica al Capitalei. Localul este amenajat în parcul Valea Trandafirilor pe o suprafață de trei mii de metri pătrați cu o priveliște spre lac.

Restaurantul are cinci săli și patru terase. Nu se cunoaşte numărul invitaţilor, însă dacă tinerii au rezervat sala mare a restaurantului, atunci ei vor cheltui aproape jumătate de milion de lei doar pentru masa de sărbătoare.

Prețurile pentru organizarea unei nunți în acest local încep de la o mie de lei pentru o persoană, iar capacitatea celei mai mari săli este de 350 de oameni.

Cununia religioasă va avea loc la biserica "Teodora de la Sihla" din Chișinău. Mirii nu au făcut publice numele nașilor.

Anterior, Chirtoacă a declarat în presă că va fi cineva din rude sau prieteni apropiaţi. Edilul Capitalei a spus că, în următoarele zile, va oferi detalii despre cel mai important eveniment din viața cuplului. Între timp, designerii vestimentari vin cu unele recomandări pentru viitori miri.

"Anişoara este o fiinţă foarte fină foarte slăbuţă. Iar merge culoarea ivory, un bej mai deschis. Prinţesă ar fi frumos pentru că are talie îngustă, s-ar evidenţia. Mirelui îi recomandăm un costum aşa cum are ochi albaştri, aş recomanda o ţinută de culoarea albastru închis, şi un papion nu ar strica", a spus designerul vestimentar, Ana Badiu. 

În data de 31 august 2015, Dorin Chirtoacă i-a cerut mâna Anișoarei pe scena din Piața Marii Adunări Naționale.

Dorin Chirtoacă are 37 de ani și este în cel de-al treilea mandat de primar al Capitalei. Aleasa lui, Anișoara Loghin, este jurnalistă şi are 26 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu