Ultimile repetiţii ale piesei "Parfumierul". Când va avea loc PREMIERA

Repetiţiile pentru mult aşteptata piesă de teatru "Parfumierul", în regia Danielei Burlaca, sunt pe ultima sută de metri.

Spectacolul prezintă istoria unui criminal în serie, care trebuie să ucidă 25 de femei pentru a le fura mirosul, cu scopul de a crea parfumul perfect.

Actorii de la teatrul "Geneza Art" spun că piesa este o nouă provocare pentru ei, întrucât este primul spectacol în care pe scenă vor urca 20 de personaje, printre care şi copii. Premiera va avea loc mâine.

Piesa de teatru este inspirată din celebrul roman Parfumul, scris de Patrick Suskind, care acum 13 ani a fost transpus şi pe ecran. Cel care va juca rolul principal este actorul, Mihai Bordian.

Acesta spune că personajul pe care îl va interpreta este unul foarte complicat, întrucât va trebui să redea pe înţelese viaţa "Parfumierului", un băiat născut într-o piaţă de peşte, cu trup fără miros. Povestea vieţii lui constă în încercarea de a obţine un miros pentru sine, un miros aparte, prin care să se facă iubit de către cei din jur.

"E un om cu o gândire foarte profundă, care Dumnezeu i-a dat scânteia asta divină şi i-a luat altceva. I-a luat dragostea de oameni, pentru cîă el nu vede oamenii ca fiinţe vii, dar ca şi material de lucru", a spus Mihai Bordian, actor.

"Este un spectacol special pentru că se joacă diferit. Altă formulă de interpretare, alt decor, şi noi actorii teatrului Geneza Art suntem într-o distribuţie aşa gustoasă aş zice eu", a spus Dana Ciobanu, actriţă.

" Cei care au citit romanul, au văzut acest film extraordinar şi vor veni la acest spectacol, cred că vor pleca acasă în sfârşit împliniţi. Îşi vor lua acea doză de informaţie şi emoţie în legătură cu acest destin miraculos", a spus Iurie Gologan, actor.

Regizorul, Daniela Burlaca, spune că toate pregătirile pentru spectacol au fost făcute timp de trei săptămâni.

"Un spectacol cu elemente naturalistice ceea ce mi-am dorit foarte mult să fac de ceva vreme. Este foarte diferit, în primul rând prin abordarea sa, prin jocul actoricesc foarte grotesc şi foarte extravagant", a spus Daniela Burlaca, regizorul piesei.

Preţul pentru un bilet la spectacol este de 150 de lei. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu