ULTIMELE PREGĂTIRI PENTRU DUEL. Mayweather şi Nasukawa se vor confrunta pe 31 decembrie

Boxerul american Floyd Mayweather şi kick-boxerul japonez Tenşin Nasukawa fac ultimele pregătiri pentru duelul dintre ei, programat pentru 31 decembrie în localitatea niponă Saitama. Cei doi se vor confrunta în ring într-o partidă demonstrativă de box.

"Sunt convins că adversarul meu abordează cu destulă seriozitate această confruntare. Probabil că el lucrează intensiv la sală. Eu nu trebuie să muncesc din greu la sală pentru a disputa trei runde. Pot să rezist trei runde în ring chiar şi atunci, când dorm. Nu îmi fac griji", a spus Floyd Mayweather, boxer.

"De la început, mi-a fost cam frică, însă, cu trecerea timpului, orice urmă de timorare a dispărut. Vreau să mulţumesc toată lumea pentru sprijinul acordat. Aştept cu nerăbdare încleștarea din ring", a menţionat Tenşin Nasukawa, kickboxer.

În vârstă de 41 de ani, Mayweather a câştigat titlul mondial în cinci categorii de greutate, fiind declarat câştigător în cele toate cele 50 de dueluri susţinute de-a lungul carierei. Adversarul său, Tenşin Nasukawa, are 20 de ani şi este de asemenea neînvins atât în kickboxing, cât şi în artele marțiale mixte.

Japonezul are în palmares 28 de victorii, dintre care 22 înainte de limită.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu