Ultimele pregătiri ale echipei naţionale de fotbal în sală pentru Turul 2 preliminar al Campionatului Mondial din 2020

Echipa naţională de fotbal în sală a Republicii Moldova este pe punctul de a-și încheia pregătirile pentru participarea în Turul 2 preliminar al Campionatului Mondial din 2020, care se va desfășura la Baku.

În ultimul meci amical de până la deplasarea în capitala Azerbaidjanului "tricolorii" au surclasat Steaua Chişinău cu scorul de 10-3. Cristian Obadă a relizat un hat-trick, Adrian Laşcu, Sergiu Tacot şi Andrei Negară au înscris câte două goluri, iar Sergiu Nicolaiciuc a punctat odată.

"Rezultatul nu a contat pentru noi. Avem de urmărit un program vast de pregătire, iar la sfârşit de săptămână ne programăm meciuri amicale. De data asta le-am oferit posibilitatea jucătorilor de rezervă să intre în teren ca să aibă și ei meciuri în picioare", a spus selecţionerul futsal, Republica Moldova, Vladimir Vusatîi.

"Ne-am protejat, şi ei şi noi. Am exersat ceea ce ne-am propus şi parcă suntem pregătiţi", a menţionat jucătorul de futsal, Republica Moldova, Cristian Obadă.

Adversarele din grupă ale reprezentativei țării noastre vor fi echipa ţării-gazdă, Azerbaidjanul, și cele ale Slovacieu şi Muntenegrului.
Partidele se vor disputa între 23 şi 26 octombrie.

Selecționerul Vladimir Vusatîi are obiective ambițioase pentru discipolii săi.

"Vom face tot posibilul să promovăm din grupă, însă trebuie să recunosc din start că ne va fi foarte şi foarte dificil. Adversarii sunt mult mai tari decât cei din precedenta rundă preliminară", a afirmat selecţionerul futsal, Republica Moldova, Vladimir Vusatîi.

"Totul depinde de noi. De ce să nu ne jucăm şansa noastră? Am jucat cu echipele acestea, le cunoaştem. Nu avem de ce să ne fie frică. Principalul e să mergem încrezuţi", a spus jucătorul de futsal, Republica Moldova, Sergiu Tacot.

În următoarea etapă, așa numita "Runda de elită", vor promova primele două clasate, iar aceasta este programată pentru perioada 28 ianuarie - 2 februarie a anului 2020.

Lasă un comentariu