Ultimele mesaje de pe pagina de Facebook a lui Alexei Mitachi, bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati (FOTO)

Prietenii, dar şi rudele tinerilor îndrăgostiţi încă nu îşi pot reveni. Aceştia nu pot întelege de ce Alexei i-a luat viaţa Anastasiei, modelului care avea o carieră de succes.

Colegii lui Alexei îl caracteriurează fiind un om tare bun şi deschis. Un bărbat care îşi iubea soţia la nebunie şi copilul de doar 20 de zile.

La fel, colegii stomatologului au spus că acesta nu ar fi capabil să îşi ucidă cu sânge rece iubita, iar mai apoi să se arunce în gol.

Pe o reţea de socializare au aparut zeci de mesaje de condoleanţe:

"Alexei a fost un medic stomotolog foarte bun, pozitiv, corect, calm, amabil, prietenos. Dumnezeu să te ierte şi să găseşti odihna vesnică".
 
"Nu-ți dă nimeni dreptul să iei viața cuiva, nu este de condamnat? Voia să se sinucidă să o facă (a și făcut-o) dar de ce a trebuit să-i ia viaţa? A rămas un copil în urmă orfan, părinții ei nenorociţi pe viață. Eu nu înteleg astfel de gândiri, dar fiecare este liber să și spune opinia. Dumnezeu să o odihnească în pace iar pe el ... Să-l ierte", au comentat prietenii lui Alexei, pe o reţea de socializare.
 
Publika.MD aminteşte că corpul neînsufleţit al bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost găsit lângă un bloc de locuinţe.

Iar în apartamentul din care se presupune că a căzut victima, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, şi ea fără suflare. Femeia de 31 de ani avea gâtul tăiat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu