Ultimatum pentru susţinătorii lui Gaddafi

Embed:

Muammar Gaddafi a devenit bunic. Potrivit Daily Mail, fiica dictatorului libian, Aisha, a născut, marţi, o fetiţă în Algeria, unde s-a refugiat împreună cu mama şi doi fraţi. În acelaşi timp, liderul rebelilor libieni a dat un ultimatum susţinătorilor lui Gaddafi, să se predea până sâmbătă.

Potrivit unor surse algeriene, citate de Daily Mail, fiica dictatorului de la Tripoli, Aisha, a născut în această dimineaţă. Mama şi copilul se simt bine. Micuţa a fost numită în cinstea bunicii sale, Safia.

În acelaşi timp, liderul Consiliului Naţional de Tranziţie din Libia, Mustafa Abdul Jalil, a dat un ultimatum forţelor pro-Gaddafi, pentru a se retrage din Sirte, oraşul natal al colonelului. În ultimele zile au fost făcute mai multe apeluri la negocieri între rebeli şi liderii tribali.

Lupte grele se duc în continuare în toată Libia. Un film postat de Internet arată cum rebelii ucid fără milă tot ce le iese în cale. Iubita unuia dintre fiii lui Gaddafi, un fotomodel de origine olandeză, a declarat că a fost ţinută captivă de insurgenţii libieni.

Potrivit unui raport al organizaţiei "Doctori pentru drepturile omului" bazat pe mărturiile a 54 de persoane, trupele lui Gaddafi au folosit civili ca scuturui vii în timpul raidurilor NATO.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu