Ultimatum pentru Livădaru. Jucătorii echipei Iskra îşi aşteaptă salariile

Embed:

Criza de la Iskra Rîbniţa ia amploare. Jucătorii formaţiei nu se vor prezenta la meciul cu Nistru din etapa a 28-a a Diviziei Naţionale, dacă conducerea nu le va achita integral toate datoriile salariale. Anunţul a fost făcut de antrenorul echipei, Veaceslav Rusnac. De cealaltă parte, co-finanţatorul clubului, Marin Livadaru susţine că nu le poate achita salariile în câteva zile.

Marin Livadaru a avut o şedinţă cu jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei Iskra pentru a discuta despre criza de la club, însă totul s-a soldat cu un eşec.

"Livadaru nu este de acord cu faptul că trebuie să achite salariile băieţilor pentru munca lor. Jucătorii au decis că dacă până la meciul cu Nistru nu vor fi achitate salariile, ei nu se vor prezenta la meci", a declarat Veaceslav Rusnac.

"Le-am prezentat un grafic în care este arătat că timp de 3-4 săptămâni vor fi achitate toate datoriile salariale", a declarat Marin Livădaru.

Mai mult, Livadaru susţine că jucătorii şi staff-ul tehnic au venit cu o propunere surprinzătoare

"Căpitanul Verbeţchi şi antrenorul Rusnac au intervenit cu o propunere surprinzătoare petnru mine. Ei au propus să preia conducerea echipei", a mai adăugat co-finanţatorul echipei Iskra.

"Nu vreau să comentez aşa ceva. Declaraţiile nu corespund adevărului. Băieţii i-au spus că pot lucra şi ei ca Livadaru. Verbeţchi i-a spus că poate fi şi el un astfel de proprietar, care nu plăteşte salariile", a mai declarat antrenorul echipei.

Datoriile faţă de jucătorii şi staff-ul tehnic al clubului sunt de aproximativ 30 mii de dolari. Jucătorii formaţiei nu şi-au primit salariile de aproape cinci luni. Dacă Iskra nu se va prezenta la meciul cu Nistru, atunci va fi exclusă din campionat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu