Ultima şedinţă a Parlamentului din sesiunea toamnă-iarnă se incheie cu ÎMBRÂNCELI (VIDEO)

Embed:

Haos şi îmbrânceli în Parlament în ultima şedinţă a Legislativului din sesiunea toamnă-iarnă. Deputaţii comunişti au dat buzna la tribună, fiind nemulţumiţi că dezbaterile la proiectul de lege ce prevede numirea în funcţie a membrilor Consiulului Superior al Magistraturii au fost încheiate.

Mai mult, Gheorghe Avornic, unul dintre membrii CSM numit de Parlament, a fost acuzat de comunişti că are proprietăţi pe teritoriul României şi ar avea garde de rudenie cu vicepreşedintele Parlamentului Liliana Palihovici.

Palihovici a recunoscut că este verişoară cu Avornic şi a spus că se va abţine de la votul acestui proiect.

Pentru a calma spiritele, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, a rugat deputaţii să înceteze cu bătaia din Parlament în ajunul Crăciunului pe stil nou. "Domnilor deputaţi, vă rog să vă calmaţi. Suntem în seara de Crăciun. Să vă fie ruşine!" a declarat şeful Legislativului.

Publika.md aminteşte că deputaţii moldoveni au făcut deja o tradiţie în a se îmbrânci în timpul şedinţelor în plen şi încearcă des să rezolve conflictele apelând la pumni. În acest an, aleşii poporului s-au îmbrâncit de mai multe ori, în ambele sesiuni parlamentare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu