Ultima profeție a Babei Vanga a ieșit la iveală și este terifiantă

Ce spunea Baba Vânga despre viitorul omenirii? Printre altele, că civilizațiile extraterestre vor învăța oamenii să trăiască sub apă, după ce viață pe suprafața Pământului va deveni absolut imposibilă, scrie realitatea.net.

Este una dintre cele mai stranii profeții ale bătrânei care și-a pierdut vederea la vârsta de 12 ani.

Cu puțin înainte de moarte, clarvăzătoare a povestit că până în 2030 oamenii vor reuși să intre în contact cu alte civilizații dezvoltate și că până în anul 3797 Terra va deveni o planetă ostilă vieții, dar numai cei aleși vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar pentru a-și continua existența pe altă planetă.

Baba Vanga a avertizat, de asemenea, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, colonizată de oameni, iar în 3010, o cometă va lovi Luna, generând un uriaș nor de praf cosmic. Pământul se va cufunda în întuneric.

Astfel că, în următorii 90 de ani, viața pe Terra se va restrage considerabil.

Alte profeții ale Vangai:

2043: Europa va fi transformată într-un califat islamic, cu capitala la Roma. Economia lumii va fi controlată de musulmani.

2066: Statele Unite vor utiliza arma climatică, în încercarea de a readuce Europa la creștinism.

2100: Un Soare artificial va lumina partea întunecată a Pământului.

2130: Omenirea va învăța să trăiască sub apă.

2170: Seceta globală.

2201: Pe Pământ, temperaturile vor scădea e fondul reducerii activatății solare.

2262: Planetele își vor modifica, treptat, orbitele.

3010: Pe Terra viață va dispărea, practic, dar omenirea va atinge un nivel de dezvoltare care îi va permite să "se mute" într-un alt sistem planetar

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu