Ultima Lună Nouă a anului 2017: Cum să te pregăteşti pentru un nou început

Ultima Lună Nouă a anului 2017 aduce cu sine energia începutului. Este timpul să întorci pagina și să începi un nou capitol în viața ta.

Pe data de 18 decembrie avem din nou Luna Nouă, așa că pregătiți-vă pentru o schimbare energetică prelungită. Această Lună Nouă va aduce cu ea o serie de schimbări pozitive fără a afecta rutina din viața noastră. Pe măsură ce lași trecutul în urmă, îți poți crea o nouă realitate.

Iată care sunt cele 4 lucruri pe care le poți face pentru a te pregăti pentru Luna Nouă și schimbarea energetică care vine la pachet cu aceasta, scrie realitatea.net

1. Începe să meditezi

Meditația este cea mai bună modalitate de a îți pregăti atât corpul, cât și mintea pentru această schimbare. Învață să meditezi mai des, chiar de două ori pe zi. Până și 5 minute de meditație pot face minuni pentru tine. Transforma energia rea într-una bună și pozitivă.

2. Ascultă-ți intuiția

Întotdeauna ascultă-ți inima. Mergi pe cărarea pe care inima ta îți arătă să o urmezi și nu vei ajunge niciodată pe alei întunecate. Ai încredere în tine, ești mai puternică decât crezi.

3. Fii mai deschisă la schimbare

Nu stă liniștită în rutina ta. Vorbește cu mai mulți oameni, fă ceea ce îți place și acceptă schimbarea. Încearcă să îți depășești linia confortului și vei vedea câte lucruri frumoase se vor întâmpla. Nu te speria, relaxează-te... schimbarea aduce doar bine.

4. Concentrează-te pe sănătatea ta

Nu îți neglija sănătatea. Încearcă să îți amintești acest citat "Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minții și spiritului.". Așa că mănâncă mai sănătos și ai grijă de sufletul tău.

Fii mai optimistă, dormi suficient și trezește-te mai devreme. Consuma legume sănătoasă și bea multe lichide.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu