Ultima fiţă: Închirierea limuzinelor în stil retro pentru ziua nunţii

Embed:

De la clasic la retro. Astfel au evoluat preferinţele tinerilor însurăţei din Republica Moldova, atunci când este vorba despre închirierea automobilului pentru nuntă. Proprietarii firmelor care prestează asemenea servicii spun că şi-au adaptat oferta noilor tendinţe. În acelaşi timp preţurile la chirii au scăzut cu cel puţin 30 la sută.

Limuzina în stil retro-modern din imaginile de mai jos este o versiune modificată a modelului Excalibur al anilor 30. Limuzina este singura de acest fel în Republica Moldova şi poate fi închiriată la un preţ de 100 de euro pentru o oră".

Proprietarul maşinii spune că a adus automobilul din Statele Unite ale Americii, iar anul trecut o dădea în chirie cu aproximativ 150 de euro pentru o oră.

"Preţul într-adevăr s-a schimbat pentru că au apărut noi concurenţi. Criza tot a afectat buzunarul omului şi nu poate să-şi permită oarecare. Cu toate că n-aş spune că e scump, maximum la o sută de euro pentru o oră. Undeva la 30 de procente faţă de anii precedenţi au scăzut preţurile", a spus directorul firmei de închiriere a limuzinelor, Oleg Dimineţ.

Chiar dacă preţurile au scăzut, cerinţele clienţilor sunt tot mai mari. Reprezentanţii agenţiilor de organizare a ceremoniilor spun că în prezent tinerii preferă maşinile cu individualitate.

"Într-adevăr preferinţele tinerilor s-au schimbat. După mine spre bine. Deja tind să ia nişte limuzine retro, mai specifice, mai deosebite. În oraş într-adevăr sunt acum o varietate foarte mare de limuzine şi, din an în an, ele devin tot mai multe şi mai multe, şi mai diverse. Uneori maşina poate să coste pe zi şi 500, 700 de euro, depinde pe câte ore este închiriată", menţionat interpreta Aura, care etse şi director al unei agenţii de organizare a evenimentelor.

În Moldova sunt aproximativ 50 de limuzine de diferite modele, care pot fi închiriate pentru diverse evenimente.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu