ULTIMA DECIZIE! Ce a făcut un bărbat din Dumbrava după ce întreaga familie a plecat de acasă

Bântuit de gânduri negre, un bărbat din satul Dumbrava a decis să-și încheie într-un mod brutal socotelile cu viața. În timp ce familia sa era plecată de acasă, a legat o funie de grinda foișorului din curte și s-a spânzurat. Ce anume l-a determinat să comită gestul sinucigaș, nu se cunoaşte.

Nimic nu a prevestit tragedia care avea să se întâmple. Era o dimineață obișnuită. Întreaga familie a plecat să asiste la slujba oficiată în biserică. Bărbatul a refuzat să-i însoțească şi a rămas singur acasă. Când s-au întors, nu au mai dat de el. Fără să bănuiască ceva, şi-au văzut de treabă prin casă. Văzând că tot nu apare, au început să-l caute. Nici prin gând să le treacă ce aveau să descopere în foișorul din curtea casei.

Cel care a descoperit cadavrul a fost ginerele bărbatului. Când a intrat în foișor, o imagine sinistră i-a apărut în fața ochilor. Capul familiei atârna spânzurat de funia prinsă de o grindă de lemn. Bulversat de cele întâmplate, i-a anunţat pe ceilalţi despre crunta tragedie ce s-a abătut asupra familiei lor. Au apelat serviciul specializat de urgență 902, ca să investigheze decesul bărbatului.

La adresa indicată s-a deplasat imediat un echipaj mixt de reacționare și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție din Sectorul Buiucani al Capitalei. Bărbatul avea 63 de ani și suferea de patima alcoolului. Nu se ştie ce l-ar fi determinat să-și pună capăt zilelor într-un mod atât de crunt. Membrii familiei nu îşi pot explica gestul sinucigaș. Asupra bărbatului nu a fost găsit vreun bilețel de adio, în care ar fi lămurită tragica decizie.

În urma examinării de către medicul legist, pe suprafaţa corpului nu au fost depistate alte semne de moarte violentă, în afară de cele lăsate de ştreang. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală. Oamenii legii investighează circumstanțele decesului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu