UIMITOR! Un bărbat avea 150 de ace înfipte în corp, însă nu știe cum s-a întâmplat asta (FOTO)

Un bărbat din India i-a uimit pe medici, după ce aceștia au descoperit că acesta avea nu mai puțin de 150 de ace înfipte pe corp, chiar și în gât. Uluitor este însă și faptul că bărbatul nu are nici cea mai mică idee cum au ajuns acele în trupul său și susține că el nu le-a înfipt, relatează Daily Mail.

Badrilal Meena, în vârstă de 56 de ani, a mers la șase spitale și a suferit trei intervenții chirurgicale pentru ca medicii să-i extragă zeci de ace înfipte în brațe, picioare și gât. Până acum, medicii au îndepărtat 91 de ace, dintre care unele erau atât de ruginite încât ar fi fost înfipte în urmă cu până la șase luni. Cu toate acestea, Badrilal Meena susține că el nu și-a făcut singur asta și că nu are nici cea mai mică idee despre cum acele au ajuns în trupul său, scrie libertatea.ro.

De partea cealaltă, medicii sunt uluiți de acest caz. „A fost o adevărată provocare să le îndepărtăm în siguranță, mai ales că unele erau înfipte în trasee, esofag…”, a afirmat unul dintre doctorii care l-au operat pe Meena.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu