UIMITOR: Ce se întâmplă dacă mâncăm banane cu coaja neagră

Refuzi să le cumperi sau îţi plac la nebunie bananele cu coajă neagră? Crezi că sunt deteriorate şi că ţi-ar putea face rău, sau le preferi în locul bananelor "verzi"? Specialiştii japonezi ne aduc veşti extraordinare despre bananele cu coaja neagră. Zumi.md îţi spune despre ce este vorba.

Bananele foarte coapte, cu coaja moale, cu pete maronii sau chiar cu coaja neagră, conţin unele substanţe excepţionale pentru sănătatea noastră, aceste substanţe active găsindu-se doar în bananele ajunse la maturitate.

Bananele cu coaja neagră combat CANCERUL

Bananele foarte coapte conţin TNF (Tumour Necrosis Factor) – o substanţă foarte activă asupra celulelor tumorale, pe care le atacă şi le ucide. TNF este folosit în oncologie pentru a trata pacienţii cu cancer, iar bananele coapte conţin un TNF natural foarte puternic.

Un grup de cercetători din Tokyo, condus de profesorul Senji, a studiat efectele mai multor alimente asupra animalelor de laborator, după descoperirea conţinutului ridicat în factori anticancerigeni pe care bananele coapte îl prezintă.

Aceştia au descoperit că cele mai puternice efecte asupra sistemului imunitar l-au avut bananele, animalele hrănite cu banane coapte prezentând un sistem imunitar foarte puternic, rezistenţă la stres şi un număr mai mare de globule albe în sânge – globule implicate în procesele imunitare. Alte alimente studiate pentru efectul lor au fost: merele, strugurii, pepenele rosu, perele şi curmalul japonez.

Ce beneficii mai aduc bananele cu coaja neagră află pe Zumi.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu