UIMITOR! Acest amestec te poate proteja de țânțari toată vara

Mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare vara și plimbările lungi de seară în parc. Din păcate, un oaspete nedorit își face adesea simțită prezența: țânțarul. Pentru unele persoane, mușcătura lor creează și o reacție urâtă asupra pielii. Problema este că țânțarii nu sunt doar cunoscuți pentru bâzâitul lor enervant și mușcăturile lor, ci pot purta și unele boli foarte grave, cum ar fi virusul West Nile, febra dengue, virusul Zika și chiar malaria.

Lumânările parfumate au fost foarte eficiente și populare la un moment dar, dar ultimele cercetări au arătat că nu sunt recomandate pentru sănătate. Au mai existat câteva produse, care din păcate dăunu ecosistemului. Vă propunem însă o lumânare parfumate, 100% naturală, obținută numai din ingrediente naturale. Nu numai că veți scăpa de țanțari, dar vă vor parfuma serile de vară.

Aveți nevoie de o lumânare care plutește, apă, o mână de crenguțe de rozmarin, 5 felii de lime, 7-10 picături de ulei de eucalipt infuzat cu lămâie, câteva felii de lămâie.

Amestecați toate ingredientele într-un borcan de sticlă și apoi așezați o lumânare deasupra. Pentru mai multă creativitate, puteți picta borcanul într-un model drăguț. În loc de ulei esenția de eucalipt puteți încerca ulei de lavandă, extract de vanilie, suc de lămâie, ulei de scorțișoară sau ulei de neem, scrie tabu.ro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu