UIMITOR! A câștigat la pariuri profitând de trecerea la ora de vară

O agenţie de pariuri din Gorj a fost fraudată cu zeci de mii de lei după ce un jucător a speculat trecerea la ora de vară.

Trecerea la ora de vară i-a adus câștiguri nesperate unui gorjean care a intrat într-o agenție din comuna Muşeteşti și, observând că agenția nu a efectuat trecerea la ora de vară a plasat mai multe bilete la extragerea Loteriei din Grecia, ale cărei rezultate le ştiau deja, scrie libertatea.ro.

"În ziua de 26.03.2017, agenţia de pariuri deţinută în comuna Muşeteşti, judeţul Gorj de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România a căzut victimă unei fraude de ordinul a zeci de mii de lei. Un individ aflat în agenţie a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară şi a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora. Angajata respectivei agenţii a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câştiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea resurselor financiare ale locaţiei”, potrivit unui comunicat de presă al SC Baum SRL, remis luni seară MEDIAFAX.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu