UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor din 2014 se va disputa pe stadionul Da Luz din Portugalia

Embed:

UEFA a decis! Finala Ligii Campionilor din 2014 va avea loc la Lisabona, pe stadionul „Da Luz”. În acelaşi an, Torino va găzdui finala Europa League pe noul stadion al echipei Juventus, care a fost inaugurat la începutul acestui sezon.

Trofeul se întoarce astfel în capitala Portugaliei, pentru prima oară de la finala vechii Cupe a Campionilor Europeni din 1967, când Celtic Glasgow a câştigat trofeul în faţa lui Internazionale Milano cu scorul de 2-1.

De asemenea, oficialii UEFA au hotărât ca finala Europa League să meargă la Torino şi să se dispute pe Juventus Stadium, o performanţă de altfel incredibilă pentru o arena care s-a inaugurat în urmă cu aproximativ 6 luni.

În acest an, ultimul act va fi găzduit de Naţional Arena. În ceea ce priveşte Liga Campionilor, finala din 2013 a fost deja stabilită şi va avea loc pe arena Wembley din Londra, deşi acelaşi stadion a mai găzduit finala din 2011. Ultimul act va reveni însă tot în acelaşi loc ca urmare a împlinirii a 150 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Engleze de Fotbal, în 1863.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu