Ucraineanul Vladimir Kliciko a câştigat centura de campion WBA, WBO, IBF şi IBO după ce la învins pe englezul David Haye

Embed:

Vladimir Kliciko scrie istorie în boxul mondial! Ucraineanul este cel mai puternic om din lume după ce l-a zdrobit pe englezul David Haye şi a unificat patru centuri mondiale la categoria grea.

60 de mii de spectatori au asistat la meciul deceniului din box de pe arena din Hamburg, în care ucraineanul Vladimir Kliciko a demonstrat încă o dată că este cel mai bun pugilist din lume după ce l-a bătut pe britanicul David Haye şi a unificat cele patru centuri la categoria grea.

Kliciko a părut de neatins în meciul cu Haye. Britanicul s-a chinuit mult, a alergat în jurul ringului şi s-a eschivat ca un nebun, însă tot n-a reuşit să-l facă pe ucrainean să lase garda jos. La final, Haye a şocat prin declaraţiile sale şi a spus cu ce hadicap a luptat în această confruntare. 

"Urăsc atunci când boxerii îşi cer scuze după ce au pierdut un meci, aceasta mă face să mă îmbolnăvesc. Acum trei săptămâni m-am accidentat la degetul mare de la piciorul drept şi nu am putut exploda cum trebuie cu piciorul din spate", a explicat boxerul englez David Haye.

Fericit că a reuşit să unifice centurile mondiale, Vladimir Kliciko şi-a arătat şi el zâmbetul de campion. 

"Eu îi dau lui Haye un sfat. Nu e nevoie acum să îţi ceri scuze pentru că ai avut un deget rupt şi nu ai reuşit să lupţi. Eşti doar un ratat", a replicat boxerul ucrainean Vladimir Kliciko.

Kliciko l-a învins la puncte pe David Haye şi a devenit astfel campion WBA, WBO, IBF şi IBO. Centura de campion WBC îi aparţine fratelui mai mare al lui Vladimir, Vitali.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu