UCL: FC Liverpool - Bayern Munchen, capul de afiș al optimilor de finală a Ligii Campionilor

Embed:
FC Liverpool - Bayern Munchen este capul de afiș al optimilor de finală a Ligii Campionilor, tragerea la sorți a cărora a avut loc la sediul de la Nyon al UEFA.

Confruntarea va fi specială pentru Jurgen Klopp. Antrenorul "cormoranilor" s-a confruntat în mai multe rânduri cu formația bavareză pe când era antrenorul Borussiei Dortmund.

O altă confruntare extrem de interesantă va fi cea dintre Atletico Madrid și Juventus Torino. Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară în ediția din 2014 a competiției în faza grupelor. Partida de la Torino s-a încheiat fără goluri, iar la Madrid Atletico s-a impus cu 1-0.

Campioana Franței, Paris Saint-Germain, o va înfrunta în optimi pe Manchester United. Cele două cluburi se vor întâlni pentru prima oară în Liga Campionilor.

Una dintre cele mai echilibrate confruntări va fi cea dintre Tottenham Hotspur și Borussia Dortmund.

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a avut noroc la tragerea la sorți de la Nyon. "Los Blancos", care se află într-un oarecare recul, își vor măsura forțele cu Ajax Amsterdam. La fel par a sta lucrurile și în cazul marei rivale a Realului, FC Barcelona, care va înfrunta gruparea franceză Olympique Lyon.

Celelalte perechi din optimile de finală sunt Schalke-04 - Manchester City și AS Roma- FC Porto.

Partidele primei manșe se vor juca la 12-13 februarie și 19-20 februarie iar meciurile retur sunt programate pentru 5-6 martie și 12-13 martie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu