Ucigaşul numit de FBI drept cel mai prolific criminal în serie din istoria SUA

Samuel Little, bărbatul de 79 de ani care are deja două condamnări pe viață pentru crimă, a fost numit de Biroul Federal de Investigații (FBI) drept cel mai prolific criminal în serie din istoria țării, după ce toate cele 93 de crime confesate de acesta au fost confirmate de anchetatori, informează libertatea.ro.

Little, care este închis încă din 2012, le-a spus anchetatorilor anul trecut că a comis aproape 90 de omoruri la nivel național în perioada 1970 și 2005. Într-un comunicat de presă, FBI a anunțat că anchetatorii federalii au ajuns la concluzia că toate confesiunile sale sunt credibile și au reușit să confirme până acum 50 de crime, scrie The Guardian. De asemenea, anchetatorii au furnizat noi informații și detalii despre cinci crime din Florida, Arkansas, Kentucky, Nevada și Louisiana.

FBI spune că Little a declarat că pe majoritatea celor 93 de victime ale sale, le-a strangulat. Doar pe una dintre ele a înecat-o. Multe dintre decese au fost considerate ca survenind în urma unor supradoze sau accidente. De asemenea, unele dintre victime nu au fost găsite niciodată.

De asemenea, FBI a furnizat 30 de desene ale unora dintre victimele sale – portretele fiind desenate chiar de Little în închisoare.

De asemenea, agenția a furnizat videoclipuri realizate în timpul audierilor cu închisoarea Little. El a vorbit despre cum a strangulat o femeie în 1993 și cum a ucis o tânără din New Orleans în 1982.

"Era înaltă pentru o femeie. Formă frumoasă și prietenoasă", spune el despre victima sa continuând "Acesta este singura pe care am ucis vreodată prin înec", a spus el.

Lasă un comentariu