UCIGAȘ în libertate. Şoferul beat care a omorât un copil aflat în cărucior a fost arestat doar pentru 30 de zile. Localnicii sunt revoltați

Embed:

Locuitorii satului Brezoaia din raionul Ştefan Vodă sunt indignaţi şi îngrijoraţi. Bărbatul care a lovit mortal cu maşina un copil de patru luni se află la libertate.

Accidentul s-a produs în 20 august. Iniţial bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, însă peste o lună, instanţa l-a eliberat în schimbul unui angajament în scris de a nu părăsi localitatea.

"Nu se uita pe unde merge, a călcat gâşte, a lovit cărucioare cu copii. În Alava, mai nu a lovit o fetiţă "

"Îmi fac şi eu griji, am un copil mic. El se deplasează cu viteză şi ignoră toate regulile. "

"De atâtea ori i-au luat maşina, dar el a plătit cui trebuie şi i-au restituit-o. "

"Am mers duminică la iaz şi l-am văzut beat lângă magazin. Era cu o sticlă de bere şi în aceiaşi zi era deja la volan."

Bunica băieţelului ucis consideră că bărbatul vrea să scape de răspundere penală, invocând probleme de sănătate.

"Mă tem că va scăpa de pedeapsă. Noi avem trei fete şi iată că s-a născut un nepot. Era sufleţelul nostru drag, îl iubeam nespus de mult. Dar s-a prăpădit. Iar vinovatul umblă la libertate, continuă să mănânce, să se bucure de soare. Dar copilașul nostru zace în pământ. Vrem ca vinovatul să fie pedepsit" spune Svetlana Buzulan. 

"L-am ridicat şi am început să strig. Au venit foarte mulţi oameni. Eu îi rugam să cheme salvarea, iar el striga să nu cheme poliţia şi salvarea", a spus Marina Colesnincenco, mama. 

Procurorii dau asigurări că vinovatul va fi pedepsit.

"El a fost reţinut la 20 august. În luna septembrie am depus cererea pentru prelungirea anchete. Însă el a prezentat un certificat medical conform căruia el suferă de boli cardiace. Am fost nevoiţi să-i modificăm măsura preventivă. Acum, din câte ştiu, el se află la spital, acasă nu-i".

Artiom Antonov are 21 ani şi era în stare de ebrietate când a lovit în viteză căruciorul în care se afla copilul de patru luni. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la şase ani de puşcărie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu