UBER a concediat pe unul dintre cei mai importanţi lucrători ai sai

 Şeful Departamentului Dezvoltării Corporative a companiei Uber, Cameron Poetzscher, care a fost acuzat de comportament inadmisibil faţă de colegele sale în timpul lucrului, a fost concediat.

"Îi mulţumim lui Cameron pentru 4 ani şi jumate de lucru la Uber", a declarat unul dintre reprezentanţii companiei pentru The Wall Street Journal. 

Temporar, funcţia de Şef de Departament a ocupat-o Nelson Chai.

Anul trecut, în baza mai multor plângeri a colegelor lui Poetzscher pe numele său, Uber a iniţiat o investigaţie în acest sens. În urma acesteia s-a depistat că fostul şef de departament făcea comentarii jignitoare în adresa colegelor sale şi se afla în relaţii amoroase cu una din colegele sale, fapt neprevăzut de politica companiei.

Iniţial penalizarea a constat în micşorarea a salariului, după o avertizare din partea conducerii Uber.

"Regret foarte mult situaţia", a comentat Cameron Poetzcher. Acesta s-a declarat mândru de colegii săi, care se străduie să menţină un climat favorabil în colectivul companiei.

De menţionat că Şeful Departamentului Dezvoltării Corporative a companiei Uber, Cameron Poetzscher, a fost responsabil de cele mai importante contracte pe care le-a semnat compania, meritul său cel mai mare fiind atragerea unui buget de investiţii de 7,7 milioane de dolari de la grupul Softbank.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu