Tweet-urile despre moartea actorilor, în top, în 2013

Postările de pe Tweeter despre moartea actorilor Corey Monteith și Paul Walker au fost cele mai populare pe site-ul de socializare networking Twitter în 2013, potrivit unui studiu dat publicităţii de reprezentanţii site-ului, transmite incomemagazine.ro.

Twett-urile despre moartea actorului canadian Cory Monteith, care a jucat rolul lui Finn Hudson în serialul celor de la Fox, Glee, au fost publicate de către prietena și partenera din serial, Lea Michelle, pe 29 iulie. Acesta a murit din cauza unei supradoze de heroină pe 14 iulie. În total, acest tweet a atras mai mult de 394.000 de mesaje și aproximativ 390.000 de utilizatorii Twitter au adăugat acest tweet la favorite.

Cea de-a doua postare în rețeaua socială care a devenit cea mai populară a fost un tweet despre moartea starului din " Fast and Furious ", Paul Walker. "Cu inima grea , trebuie să confirmăm că Paul Walker s-a stins în umra unui accident de maşină " - un mesaj apare pe microblogul oficial al lui Walker pe 1 decembrie. În momentul scrierii acestui text, tweetul despre moartea actorului a colectat mai mult de 395.000 de retweets, fiind declarat favorit de aproximativ 100.000 de oameni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu