Turte delicioase, în vânzare cu un scop nobil. O cofetăreasă din Chişinău va dona banii strânşi la Targul de Crăciun unei femei

Embed:
Case, sănii sau brazi numai buni de ...mâncat. Este afacerea gustoasă a unei femei din Chişinău, care face la comandă turte dulci.

"Într-o zi le coc. A doua zi pe toate le decorez, ornamentez şi ultima zi le asamblez. Brăduţul o zi mi-a luat", a spus Stella Stepan, cofetar.

Femeia munceşte în domeniul finanțelor, dar de trei ani şi-a descoperit pasiunea. În timpul liber, prepară biscuiţi. Munca este deosebit de migăloasă, spune cofetarul.

"Din pastă de zahăr fac diferite decoraţiuni ca steluţă, fulguşor, îmi folosesc steluţele din carton care sunt pe scobitori, panglici pentru a lega căsuţa şi diferite bulinuţe toate care sunt comestibile", a mai adăugat femeia.

Până să ajungă la clienţi, desertul e degustat de principalii critici culinari ai casei: cele două fiice ale Stelei Stepan.

"Noi ne ducem la joacă, dar mama şi ziua şi noaptea face bucate. Uneori îi dau nota la ce face ea şi îmi pare aşa de bine că am o mamă care găteşte foarte bun", ne-a comunicat Bianca Stepan, fiica Stellei.

Banii adunaţi luna aceasta din vânzarea biscuiților vor fi donaţi unei femei al cărei fiu suferă de o boală incurabilă.

"Două, trei zile mă gândeam cum poate fi viaţa atât de crudă şi un copil de patru ani să sufere de o aşa boală gravă şi atunci am decis că tot ce fac, absolut tot donez", a declarat Stella Stepan, cofetar.

Cea mai mică turtă dulce de femeie la Târgul de Crăciun costă 150 de lei, iar cea mai mare - 400. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu