Turnură spectaculoasă în Campionatul rus: Rubin Kazan a umilit Spartak Moscova

Embed:

Rubin Kazan a învins pe teren propriu formaţia Spartak Moscova cu scorul de 2-1, după ce a marcat golul victoriei în ultimul minut al prelungirilor. Într-o altă partidă, Dinamo Moscova a pierdut pe teren propriu duelul cu FC Krasnodar

După o primă repriză fără goluri, Spartak Moscova a deschis scorul în meciul cu Rubin Kazan în minutul 56 prin atacantul armean, Iura Movsisean.

Gazdele au reuşit să egaleze peste 11 minute, după golul înscris de ucraineanul Marko Devic. Rubin a smuls victoria în prelungiri, atunci când Alexandr Prudnikov a marcat golul victoriei în poarta echipei la care s-a format ca fotbalist. În semn de respect, Prudnikov nu s-a bucurat după golul marcat.

Într-un alt meci al etapei a 26-a din Campionatul Rusiei, Dinamo Moscova a suferit prima înfrângere după plecarea lui Dan Petrescu. Echipa antrenată acum de Stanislav Cercesov a fost învinsă pe teren propriu de FC Krasnodar cu scorul de 2-1. Gazdele au deschis scorul prin Kokorin în prima repriză, însă imediat după reluarea meciului, dinamoviştii au rămas în inferioritate numerică. Kozlov a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault dur. FC Krasnodar a profitat din plin de superioritate şi a egalat în minutul 75 prin Roman Şirokov, iar Laborde a marcat golul victoriei peste cinci minute.

După această etapă, Zenit a rămas lider în Premier Liga, iar Lokomotiv Moscova ocupă poziţia secundă, având cu un punct mai puţin. ŢSKA Moscova este pe locul trei, Dinamo a rămas pe patru, iar Spartak pe cinci. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu