Turneul mondial de armwrestling Moldova Open Cup, la Sala Polivalentă din Capitală (LIVE VIDEO / foto)

Embed:

La Chişinău a început grandiosul turneu internaţional de armwrestling Moldova Open Cup. Primele confruntări s-au disputat în această dimineaţă, iar sportivii luptă pentru accederea în fazele finale ale competiţiei. Participanţii nu regretă că au ajuns în Republica Moldova şi au rămas încântaţi de nivelul evenimentului.

"După prima ediţie, am crezut că va urma ceva mai ok, mai fastuos, însă ne-a lovit pe toţi, suntem toţi şocaţi cu acest turneu. Premiile sunt foarte mari, organizarea este bine pusă la punct. Totul merge şnur!" - a declarat Sabin Bădulescu, sportiv din România.

"Turneul este bine organizat. Nivelul este înalt, iar concurenţa este mare în categoriile de greutate în care participă campionii" - a declarat Rustam Babaev, sportiv din Ucraina.

Turneul va continua în această seară cu finalele la toate categoriile de greutate, dar şi cu super - duelul dintre legendele armwrestlingului mondial, americanii John Brzenk şi Travis Bagent.

"Avem un turneu foarte profesionist! Trebuie să lucrăm foarte repede pe scenă, trebuie să înveţe sportivii să se mişte bine. MUSCA Va fi un turneu de excepţie cu cei mai tari armwrestleri din lume şi SUA!" - a spus Marcel Darie, preşedintele FNSAM.

La turneul organizat de Federaţia Naţională Sportivă de Armwrestling s-au înscris aproximativ 300 de sportivi din 18 ţări la cinci categorii de greutate iar fondul de premiere este de 70.000 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu