Turneul Campioanelor din Singapore: Succes pentru Garbine Muguruza şi Angelique Kerber

Garbine Muguruza şi Angelique Kerber au debutat cu victorie la Turneul Campioanelor din Singapore. Sportiva din Spania a învins-o pe Lucie Safarova, iar Kerber s-a impus în faţa altei tenismene din Cehia, Petra Kvitova.

Jucătoarea spaniolă de tenis, Garbine Muguruza a învins-o cu scorul de 6-3 7-6 pe sportiva din Cehia, Lucie Safarova, în primul meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor.

Muguruza, care este favorita numărul 2 a competiţiei din Singapore, a obţinut prima victorie din carieră în faţa lui Safarova.

În cel de-al doilea meci din această grupă, Angelique Kerber a învins-o cu scorul de 6-2 7-6 pe tenismena din Cehia, Petra Kvitova. Partida a durat o oră şi 45 de minute.

Astfel, Muguruza şi Kerber conduc în clasamentul grupei şi se vor întâlni miercuri, într-o partidă din runda a doua. Tot miercuri va avea loc şi meciul Kvitova - Safarova.

Astăzi la Turneul Campioanelor va juca cel de-al meci al său Simona Halep. Românca, principala favorită a competiţiei, o va întâlni pe Maria Şarapova.

Tot marţi în Singapore va avea loc şi cealaltă partidă din Grupa Roşie, dintre Flavia Penetta şi Agnieszka Radwasnka.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu