ŢURCANU S-A LANSAT ÎN CURSĂ: "Vreau un Chişinău smart şi verde"

Embed:
Un oraş smart, verde şi sigur: aşa îşi doreşte să vadă în viitor Chişinăul pretendentul Partidului Popular Românesc pentru funcția de primar al Chișinăului, Vlad Țurcanu. Acesta s-a lansat astăzi în campania electorală și a făcut publică lista priorităților sale în cazul în care va ajunge edil al Capitalei. Chiar de la începutul discursului, Ţurcanu a lansat critici în adresa coaliţiei dintre socialişti şi blocul "ACUM".

"Este firesc să ne mobilizăm ca să nu permitem ca socialiştii să ajungă să îşi facă mendrele în Capitală. Ei pot să producă numai stricăciuni. În ultimii doi ani ei au secătuit bugetele pentru a le folosi pentru proiecte populiste", a spus pretendentul la funcţia de primar al Capitalei, Vlad Ţurcanu.

Vlad Țurcanu a menționat că în fruntea Primăriei Chișinău nu este nevoie de un om cu supraputeri, dar de un om corect și bine intenționat. Acesta a povestit despre exemplul primarului orașului Oradea, care s-ar ghida după recomandările fostului edil al New York-ului, Michael Bloomberg.

"În mod normal într-o campanie pentru funcţia de primar dezbaterea ar trebui să se poarte cu precădere despre infrastructură, despre facilitățile pe care trebuie să le aibă oameni ca să trăiască mai confortabil. Un oraș verde, un oraș ecologic cu o infrastructură care să răspundă nevoilor , transport în comun adecvat", a spus pretendentul la funcţia de primar al Capitalei, Vlad Ţurcanu.

Până în prezent, în cursă pentru fotoliul de primar al Capitalei s-au înscris 21 de candidaţi, dintre care 7 au fost înregistraţi de către Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău. Alegerile locale vor avea loc în data de 20 octombrie.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu