Tupeul unui bărbat din Capitală: Iese cu maşina pe contrasens şi înjură ceilalţi şoferi cărora le-a blocat drumul (VIDEO +18)

Situație neplăcută pe strada Petricani din Capitală. Un șofer aflat la volanul unui automobil cu numerele de înmatriculare C NU 008 a decis că regulile de circulație rutieră nu sunt pentru el.

VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE CONŢIN LIMBAJ NECENZURAT!Conducătorul auto a ieșit pe contrasens şi din acest motiv a fost blocată traficul pe două benzi de circulație.

Culmea este că același șofer s-a indignat de faptul că un alt participant la circulația rutieră l-a filmat.

Fiind amenințat de un alt șofer că va primi amendă pentru comportamentul său anormal, șoferul tupeist și-a permis să-l numească cu cuvinte necenzurate.

Din secvența video publicată pe Facebook se observă clar faptul că șoferul care a încălcat regulamentul circulației rutiere, nu are nici centura de siguranță pusă.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu