Tupeu de moldoveni! Şoferii IGNORĂ indicatorul ce interzice circulaţia pe o porţiune de pe str. Vasile Lupu

Embed:

Regulile de circulaţie par o simplă formalitate pentru unii şoferi din Capitală. Mulţi ignoră indicatoarele cu bună ştiinţă, chiar dacă riscă amenzi usturătoare. Se întâmplă şi la intersecţia străzilor Vasile Lupu şi Vissarion Belinski, unde accesul pe o porţiune de drum a fost închis provizoriu.

Cu toate acestea, conducătorii auto trec nestingherit pe lângă indicatorul "Interzis", chiar dacă sunt filmaţi de camerele de supraveghere. 

Semnul de ocolire a fost instalat acum câteva zile, deoarece pe strada Vasile Lupu se fac lucrări de reparaţie. Totuşi, unii şoferi preferă să încalce regulile de circulaţie şi ignoră indicatorul.

După ce au fost atenţionaţi de echipa noastră de filmare, aceşti şoferi au decis să se conformeze regulilor.

Alţii, mai disciplinaţi, au preferat să ocolească decât să ignore interdicţia.

Reprezentanţii Inspectoratul Naţional de Patrulare spun că şoferii nedisciplinaţi vor fi depistaţi cu ajutorul camerei de supraveghere instalată la intersecţie şi vor fi penalizaţi.

"Camera de luat vederi constată automat toate încălcările, respectiv, ele ajung la Centrul de Monitorizare şi sunt expediate proprietarilor care au avut abateri", a spus specialistul principal al INP, Pavel Apostol. 

Şoferii care au ignorat semnul de circulaţie riscă amendă de până la 750 de lei şi trei puncte de penalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu