Tudor Ulianovschi la întrevederea cu Volodymyr Zelensky: Am reiterat interesul Moldovei de a dezvolta relațiile bilaterale pe toate dimensiunile

Relațiile dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi dezvoltarea acestora în viitor, au fost discutate în cadrul unei întrevederi de ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, cu președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky.

În cadrul discuţiilor, Tudor Ulianovschi şi-a exprimat convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre ţara noastră şi Ucraina se vor dezvolta în continuare în ascensiune.

"Am reiterat interesul Republicii Moldova de a dezvolta în continuare relațiile bilaterale pe toate dimensiunile. Prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase", a menţionat Tudor Ulianovschi.

La rândul său, președintele Volodymyr Zelensky a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ameintim că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodymyr Zelensky, care s-a desfășurat astăzi la Kyiv.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu