Tu ştii? Ce spune lungimea părului despre personalitatea ta

Pixie sau par foarte scurt

Ești o persoană cu încredere de sine, sociabilă. Îți place să flirtezi. Îți este foarte ușor să îți faci prieteni noi. Îți plac job-urile în care îți folosești inteligența. Știi cum să îți rezolvi problemele cu integritate și autocontrol. Deși, sunt și situații în care acționezi fără să gândești.

Tunsoare bob sau deasupra umerilor

Ești o persoană directă, care spune tot timpul adevărul, chiar și când acesta doare. Poți găsi echilibru între viața profesională și viața personală. Ești o fire curajoasă și foarte organizată. Nu îți place rutina și iubești să experimentezi lucruri noi. Câteodată acționezi fără să gândești și mai poți fi și neîndemânatică uneori.

Tunsoare lob sau la nivelul umerilor

Ești mulțumită de apariția ta feminină, eleganță și sofisticată. Îți place să vorbești, frumusețea ta atrage persoanele cu care te întâlnești. Îți plac provocările și proiectele noi. Ești expert în a-ți face priteni și a menține relațiile de prietenie.

Par lung și foarte lung

Ești o persoană grijulie, răbdătoare și visătoare. În dragoste, cauți relațiile pe termen lung, însă ești foarte selectivă și pretențioasă. Lupți pentru visele tale și nu te dai bătută până când nu le împlinești. Perseverența te va ajuta să ajungi acolo unde îți dorești, scrie ele.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu