"TTRICOLORII" au ambiții mari. 49 de moldoveni vor participa la Jocurile Europene de la Minsk

Republica Moldova va avea un lot valoros la cea de-a doua ediție a Jocurilor Europene, competiție ce se va desfășura la Minsk. 49 de sportivi moldoveni vor fi prezenți pentru evenimentul din Belarus, la care vor participa 4000 de sportivi din 50 de țări.

"Tricolorii" vor concura la luptele greco-romane, judo, sambo, tir cu arcul, caiac-canoe și atletism. Unul din sportivii care ne va reprezenta este Denis Tachii. La sfârșitul lunii martie compatriotul nostru a cucerit medalia de argint la Cupa Mondială de Sambo de la Moscova.

"La Jocurile Europene de la Minsk ne-am calificat 7 luptători la sambo. Pregătirile sunt foarte bune, corecte. Mergem după planul de pregătire elaborat de antrenorul lotului. Ne-a rămas ultima fază de pregătire, care se va petrece în munți. După care vom pleca în Minsk, pentru a bucura țara cu noi victorii", a declarat Denis Tachii, luptător sambo.

Un alt sportiv care speră să cucerească o medalie la Minsk este Oleg Tarnovschi. Canotorul moldovean a declarat că ascultă muzică motivațională înainte de competiții.

"Mă motivează filmele și muzica, care mă ajută să mă concentrez. Îmi plac piesele care te motivează. De exemplu, muzica din filmul Rocky", a zis Oleg Tarnovschi, canotor.

Duetul Daniela Cociu / Maria Olărașu vor lua startul în proba de canoe dublu pe distanța de 500 de metri.

"Nu pot să spun concret dacă voi reveni cu vreo medalie acasă. Sportul este imprevizibil. Nu poți să spui prematur cu ce succese vei reveni acasă", a menționat Daniela Cociu, canotoare.

Jocurile Europene de la Minsk se vor desfășura între 21 și 30 iunie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu