ŢSKA Moscova, lider în Campionatul Rusiei după ce a învins Terek Groznîi cu scorul de 2-1

Embed:

ŢSKA Moscova este noul lider în Campionatul Rusiei! "Militarii" au învins în deplasare Terek Groznîi cu scorul de 2-1, iar Anji Mahacikala a pierdut meciul cu Rubin Kazan şi a coborât pe poziţia secundă.

Anji Mahacikala a pierdut prima poziţie în Campionatul Rusiei, după ce a cedat, în deplasare, în faţa formaţiei Rubin Kazan cu scorul de 1-2. Gazdele au deschis scorul în minutul cinci prin Kuzmin, iar Traore a egalat în minutul 10. Alan Kasaev a înscris golul victoriei în minutul 19, iar Rubin a urcat pe locul şapte în clasament.

ŢSKA Moscova a profitat de pasul greşit al echipei Anji şi a urcat pe primul loc în campionat. "Moscoviţii" au învins Terek Groznîi cu scorul de 2-1. Ailton Almeida a marcat primul gol al meciului în minutul 8, iar ŢSKA a egalat peste un sfert de oră, prin Keisuke Honda. Golul victoriei a fost înscris de suedezul Pontus Wernbloom, în minutul 88.

Dinamo Moscova a învins formaţia lui Alexandru Epureanu, Krîlia Sovetov Samara cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost inscris de Aleksandr Kokorin, în minutul 13. Echipa pregătită de Dan Petrescu şi Emil Caras a obţinut a patra victorie în ultimele cinci etape.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu