ŢSKA Moscova este noua campioană a Rusiei

Embed:

ŢSKA Moscova este noua campioană a Rusiei! "Militarii" şi-au asigurat titlul cu o etapă înainte de finalul campionatului, după ce au remizat pe teren propriu cu Kuban Krasnodar. ŢSKA a readus titlul în capitala Rusiei după o pauză de şapte ani.

ŢSKA Moscova avea nevoie de cel puţin un egal în penultima etapă din Campionatul Rusiei, pentru a câştiga titlul. Echipa antrenată de Leonid Sluţki şi-a îndeplinit obiectivul încheind la egalitate meciul cu Kuban Krasnodar, scor 0-0, şi a devenit campioană pentru a patra oară.

În meciul de aur pentru ŢSKA, internaţionalul moldovean Igor Armaş a fost doar rezervă la Kuban Krasnodar. ŢSKA Moscova a devenit campioană după o pauză de şapte ani şi astfel, a readus titlul în capitala Rusiei. Din 2006 până acum, Zenit Sankt-Petersburg a cucerit de trei ori titlul, iar Rubin Kazan de două ori.

Devenind campioană, ŢSKA Moscova şi-a asigurat participarea în grupele Ligii Campionilor. Zenit nu mai poate pierde locul doi şi va evolua din sezonul următor în preliminariile celei mai tari competiţii intercluburi din Europa. În ultima etapă, lupta se va da pentru medaliile de bronz. Anji Mahacikala, Dinamo Moscova, Kuban Krasnodar şi Rubin Kazan au şanse de a termina campionatul pe locul trei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu